Utgång

I fredags tog jag och Ellinor en promenad till Primark och HM. Garderoben behöver definitivt utökas haha. Behöver nya skor och nya klänningar, ja nytt av det mesta egentligen. Kom hem med en plånbok och två cardigans i alla fall. Med tanke på hur vädret har varit hittills så kan nog ett par stövlar vara en bra investering..

Efter shoppingen gick vi hem till mig och lagade lite mat och sedan tog vi några cider med grabbarna innan vi gick ut till en pub. Där mötte vi upp några vänner till en av killarna. Vi drack varsin guiness som en av tjejerna så vänligt berättade innehåller lika många kalorier som en roast dinner. Sedan stängde stället och vi tog oss till en annan pub/klubb. Det var ett väldigt speciellt ställe, med musik från förr och människor från en annan planet haha. Man kan lugnt konstatera att Bristol är mer drogliberalt än Sverige, och mer liberalt på de flesta sätt egentligen. Vi behövde inte visa något leg när vi gick in för att ta ett exempel. Hade en kul kväll med en del dans!

Igår var det stormigt och regnigt här. Ellinor och jag körde vidare på matlagningstraditionen, den här gången hemma hos henne. Sedan såg vi på Hope Springs på hennes dator, den var lite småmysig men inget speciellt så.

Idag verkar vindarna hålla i sig och regnet likaså, så risken finns att jag håller mig i pyjamasen hela dagen.. Kanske ska börja läsa en av mina hundra böcker jag har i kurserna. Vad är väl en pluggfri helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0