Cruz Roja

I fredags blev det en traditionsenlig utgang till Deja Vu. Det var Elena, Gustav, Inga, Rudolfo, Eva (en nyfunnen van fran Schweiz) och nagra andra bekanta.

Lordagen blev det lite lunchspisning annars gjorde jag inte manga knop.

Sondagen agnades at promenerande i solskenet och pa kvallen tog vi oss hem till Inga for hennes despedida. Hon akte tillbaka till Tyskland idag. Pizza, pasta och youtubespex stod for kvallens underhallning.

Idag gick jag upp i ottan, samtidigt som tupparna vaknade till liv. Skulle till Hortencias skola och titta pa en parad nar eleverna gar med i olika frivilliga grupper. Hortencia valde Cruz Roja, som har med sjukvard att gora. Men nar jag kom till skolan 7.30 visade det sig att det inte borjar forran 12... Ja, smallar man far ta i Peru. Bara att ga hem, ge en elektriker en rundvandring i huset for att se vad som ska regleras, och sedan tillbaka.

Lite bilder.


Ingas despedida. Vi fick lite avskedspresenter.. ;) (toapapper och diarrépiller)

Inga

Cruz Roja

Marcherande


Langhelg

Daligt med uppdatering det senaste. Under langhelgen som varit tog jag det riktigt lugnt. Laste bocker i mangder. Pa sondagen tog jag en kopp med Hanny och sedan kollade vi pa nagra vanner till henne som spelade fotboll. Mysig dag, och solen var uppe hela dagen. I tisdags akte jag, Elena, Gustav och Rodo ut till Sachaca och at trucha, laxoring, pa en popular restaurang. Riktigt gott! Efterat promenerade vi upp till en utsiktsplats. Man sag alla tre vulkanerna, Chachani, Misti och Pichu Pichu, pa samma gang. Det ar maktigt hur de snokladda vulkanerna tonar upp sig i oknen, en utsikt man inte trottnar pa.

I ovrigt har veckan rullat pa som vanligt. Tjejerna alskar att gora armbanden och tjatar pa mig varje dag om att jag ska ge dem mer tradar. Kul att det uppskattas!
Pa mandag ska jag vara madrina for Hortencia. Hon har nagon form utan ceremoni i skolan imorgon, forstod inte vad det var men det marker jag. Madrina innebar att jag ska betala for nagra klader hon maste ha och sedan skall jag vara med och kolla pa mandag. Spannande och kul att se hur glad hon blev for denna lilla gava.

Nu lunch pa Hogar.


Barntrojorna som ska borja saljas snart :)

Hanny halsar pa kossorna vid sidan av fotbollsplanen.

Pa restaurangen

Misti sedd utanfor restaurangen

Chachani sedd fran utsiktsplatsen

Jag och Elena med Misti i bakgrunden.

Alla dessa combis passerar utanfor jobbet.. Inte konstigt att pappret blir svart nar man snyter sig..

Alltid mycket liv pa vag till jobbet. Trafik och manniskor i strid strom.


RSS 2.0